Menu
Significant-54_Desktop_2000x655
Werken bij

Je ontwikkeling bij Significant Synergy

Een betere versie van jezelf worden. Daar willen wij je graag bij helpen. Dat doen wij via allerlei vormen van leren en ontwikkelen. Wij hebben de Significant Academy, er is een ruim opleidingsbudget en een speciaal Startersprogramma voor junior consultant. Ook bieden wij je ontwikkelgesprekken, begeleiding en feedback in projecten, de ‘growth shop’, intervisie en eventuele in- of externe coaching. En vooral zijn het de opdrachten die je gaat doen binnen een op elkaar afgestemd team, waardoor jouw kennis en vaardigheden exponentieel kunnen groeien.

Significant Academy

Een deel van de trainingen verzorgen wij vanuit de Significant Academy. Een uitgebreid opleidingsprogramma in huis dat is afgestemd op de competenties en kennis die je nodig hebt om te werken als een professional in jouw venture. Van Excel naar schrijfvaardigheid, van persoonlijk leiderschap naar adviesvaardigheden. Daarbij zorgen wij ervoor dat werken en leren elkaar versterken door dit te koppelen aan begeleiding en training 'on the job'.

Opleidingsbudget

Na het volgen van de Significant Academy is voor iedere medewerker een ruim jaarlijks opleidingsbudget beschikbaar. Dat kan je gebruiken voor bijvoorbeeld externe (individuele) trainingen, seminars of individuele coaching Afhankelijk van je persoonlijke professionele voorkeuren en ontwikkeldoelstellingen. Wij streven naar een win-win situatie: jij de boost die past bij je ontwikkelwensen en Significant Synergy een professional die nog beter en plezieriger kan functioneren.

Startersprogramma

Dit programma richt zich de eerste twee jaren als junior consultant op het opdoen van verschillende ervaringen in combinatie met training, coaching en intervisie. In deze periode kun je je oriënteren op het vakgebied van inkoop, aanbestedingen en bedrijfsvoering door voor minimaal drie verschillende typen opdrachten en/of opdrachtgevers aan de slag te gaan. Intussen volg je meerdere trainingen om je kennis en vaardigheden als consultant te verbeteren en ga je aan de slag met leerdoelen en feedback om het geleerde effectief in de praktijk te kunnen brengen. Na deze twee jaar bekijken wij samen in welke richting jij je verder wilt verdiepen en maken wij een passend ontwikkelplan voor een succesvolle verdere loopbaan.

Deze informatie staat ook in de handige Infographic Significant Synergy.