Menu
2000x655 web Header Photo Landscape 2 3 Kim al ZVN 2 1
Werken bij

Het werkplezier van Kim

Kim werkt als senior consultant bij Significant Synergy en focust zich op de expertise contract- en leveranciersmanagement (CLM). Ze vervult binnen onze organisatie de rol van projectleider en mentor. En daarnaast is ze ook nog eens het ‘boegbeeld’ voor CLM en coacht ze graag. Hoe combineert ze al die rollen? “Ik heb gewoon heel veel plezier in mijn werk.”

[Klik hier voor een overzicht van al onze vacatures]

Kim heeft niet alleen veel plezier in het werk, maar ook met haar collega’s. “We hebben hier echt een club met enthousiaste, intrinsiek gemotiveerde professionals. Collega’s zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar, hebben oog voor het sociale aspect en er is altijd voldoende ruimte voor een lolletje. Ons team bestaat uit veel jonge mensen waardoor er regelmatig sociale dingen georganiseerd worden, juist ook naast het werk. Er is altijd genoeg te doen.”

"Ik kan hier lekker mezelf zijn en me ook nog eens ontwikkelen in het vak waar ik het meest warm van word."

“Tijdens de eerste gesprekken binnen Significant Synergy klikte het direct. Ik kon lekker mezelf zijn (en nog steeds) wat super fijn is. Daarnaast kon ik me verder ontwikkelen in het vak waar ik het meest warm van word: contract- en leveranciersmanagement. Ik ben niet alleen bezig met de inhoud, de productontwikkeling en de marktonwikkeling, maar ook met het vormgeven van een expertiseteam en het opleiden en coachen van collega’s. Mooie uitdagingen waar ik alle ruimte en verantwoordelijkheid voor krijg, heel tof.”

Waar zit voor jou de uitdaging in je werk? “Ik vind het steeds weer uitdagend om binnen organisaties CLM verder te professionaliseren. Dit doen we bij Significant Synergy onder andere door middel van ontwikkeltrajecten. Samen met de mensen die het werk straks ook moeten doen, richten we de verschillende thema’s binnen CLM in en inventariseren wat er allemaal bij komt kijken. We kijken naar zaken als: wat doe je juist wel of niet? Wanneer doe je dat en hoe dan? We hebben een bepaalde methodiek ontwikkeld om te komen tot een uniforme werkwijze in de uitvoering van CLM. We merken dat dit een goede methode is, eentje die echt werkt in de praktijk. Ook de opdrachtgevers zie je daardoor enthousiaster worden voor het vak, dat is gaaf om te zien."

Wat is je boodschap aan eventuele toekomstige collega's? “Ik zit helemaal op mijn plek hier en ik gun dat anderen ook. Voel je je aangesproken door een of meerdere thema's waar we binnen Significant Synergy mee bezig zijn? En ben je op zoek naar een leuke club waarbij we ondertussen met z’n allen ook slimme, serieuze professionals zijn? Kom dan vooral een keer kletsen en een kijkje nemen.”

Ook zin in een nieuwe baan? We hebben de volgende vacatures voor jou:

Senior consultant CLM
Senior consultant externe inhuur
Senior consultant beleid, besturing en organisatie
Consultant Inkoop
Junior Consultant Inkoop