Menu
Over Ons

Er zit altijd meer in samenwerking

Met die dagelijkse mentaliteit werken we aan de beste samenwerkingsoplossingen voor onze opdrachtgevers. We richten ons op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering voor organisaties op het snijvlak van markt en overheid.

Want als je je oprecht verbonden voelt met je klanten, en net even anders naar de markt kijkt. Verder. Dan zie je niet alleen dat er veel meer mogelijk is, dan wil je dat er ook uithalen. Door krachten slim te bundelen, synergie te creëren, mensen te ontwikkelen en de mogelijkheden van morgen te omarmen benutten we het maximale marktpotentieel. En dat doen we schouder aan schouder met medewerkers en opdrachtgevers. Want zo... zit er altijd meer in samenwerking. Meer in de markt. Meer in mensen. Meer in onze opdrachtgevers. En meer in Significant Synergy.

We zijn samenwerkingsspecialisten op het snijvlak van markt en overheid. Wij richten ons op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering. Dat betekent dat we betrokken zijn bij vraagstukken op het gebied van beleid, besturing en organisatie, categoriemanagement, contract- en leveranciersmanagement, control en informatiemanagement, procesoptimalisatie en samenwerking. En actief zijn rondom thema’s als externe inhuur, gww en utiliteitsbouw, facilitair management en zorg en sociaal domein. Het is altijd onze ambitie om optimaal bij te dragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen van onze opdrachtgevers. Zo helpen wij de overheid acteren als professioneel, duurzaam en innovatief opdrachtgever.

Loudmilla Kok-Oomen, Rinke Meijer en Elliott Thijssen vormen de directie van Significant Synergy.

Significant Synergy is onderdeel van de Significant Groep.

Contactgegevens

Significant Synergy
Parijsboulevard 209d
3541 CS Utrecht
088-0023400
info@significant.nl

Onze ventures

Maatschappelijke impact realiseren. Als advies- en onderzoeksbureau willen we met oplossingen komen die écht het verschil maken. Dat vraagt om oprechte betrokkenheid. Met die drive zetten we onze expertise dagelijks in voor de zorg, het sociaal domein en bij justitie en veiligheid.

Naar website

Er zit altijd meer in samenwerking. Met die dagelijkse mentaliteit werken we aan de beste samenwerkingsoplossingen voor onze opdrachtgevers. We richten ons op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering voor organisaties op het snijvlak van markt en overheid.

Naar website

Voor een significant verschil. Voor beleidsvraagstukken in de publieke sector halen wij altijd het onderste uit de kan. We belichten ieder onderwerp van alle mogelijk kanten en rusten niet tot we weten hoe we een significant verschil kunnen maken.

Naar website

Verder denken dan de cijfers. Onze data-experts helpen organisaties met het verzamelen en analyseren van data. En daarna puzzelen we net zolang door tot we de resultaten hebben vertaald naar realistische oplossingen. Om echt mee verder te kunnen. Voor de publieke én de private sector.

Naar website