Menu
Significant-25_Desktop_2000x655
Nieuws

Vivare zoekt manager contract- en leveranciersmanagement & zakelijke relaties

Significant Synergy ondersteunt Vivare met het professionaliseren van hun contract- en leveranciersmanagement. Uit deze ondersteuning is de vacature manager contract- en leveranciersmanagement & zakelijke relaties gekomen. Lees snel verder of dit iets voor jou is!

Vivare is een woningbouwcorporatie die mensen met een kleine beurs een passende woning biedt. Zij werken met hart en ziel aan betaalbaar en prettig wonen in de gemeenten Arnhem, Duiven, Westervoort, Overbetuwe, Renkum en Rheden.

Vivare is momenteel op zoek naar een enthousiaste en gedreven manager contract- en leveranciers management & zakelijke relaties voor 36 uur per week. Een belangrijke strategische doelstelling voor Vivare is om door te ontwikkelen naar een regie- en ketenorganisatie. Om dit te realiseren hebben zij binnen de directie Vastgoedregie het contract- en leveranciersmanagement opnieuw ingericht.

Wij delen graag deze vacature met jullie. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waar je betekenisvol en uitdagend werk kunt verrichten en waar persoonlijke ontwikkeling volop wordt gestimuleerd? Bekijk dan snel op onze LinkedIn pagina de vacature en solliciteer bij Vivare.

Reageren op dit artikel?

Stuur dan je reactie naar:

Loudmilla Kok - Oomen