Menu
Pexels photo 1790573
Nieuws

Significant Synergy ondersteunt de gemeente Amsterdam bij het realiseren van de Dutch Design Award winnende Puccinimethode!

De door de gemeente Amsterdam gehanteerde Puccinimethode staat voor een kwalitatief goede en fysieke inrichting van de Amsterdamse openbare ruimte: alle straten, pleinen, parken en plantsoenen. De Puccinimethode definieert hoe en met welke materialen deze gemaakt worden. De materialen worden door de gemeente Amsterdam zelf ingekocht, Significant Synergy heeft de aanbestedingen hiervoor begeleid.

Op 12 juni heeft de gemeente Amsterdam met de Puccinimethode de Dutch Design Award gewonnen in de categorie Best Commissioning. De Puccinimethode laat zien hoe de publieke sector zelf de regie kan pakken binnen complexe aanbestedingsprocedures en hoe strategisch designmanagement op een dienstbare manier kan worden ingezet. Mooi compliment dus!

Op de website van de Dutch Design Award staat meer informatie en in dit item van AT5 wordt de naamgeving van de Puccinimethode verklaard. Significant Synergy levert haar bijdragen aan de Puccinimethode door het begeleiden van verschillende Europese aanbestedingen voor de levering van:

  • Betonnen bestratingsmaterialen en straatmeubilair;
  • Gebakken bestratingsmaterialen;
  • Natuursteen;
  • Trottoir- en straatkolken;
  • Rijwielbijzethekjes (nietjes);
  • Afvalbakken;
  • Zitbanken;
  • Anti-parkeerpalen.

Naast voorgenoemde aanbestedingen, die uitgevoerd worden binnen de inkoopprogramma’s voor de categorieën bestratingsmaterialen en straatmeubilair, heeft Significant Synergy de gemeente Amsterdam in het verleden ondersteund bij het inrichten van categoriemanagement, opstellen van de categorieplannen en het optimaliseren van de inkoopfunctie van Stadswerken. Daarnaast ondersteunen wij de gemeente Amsterdam bij het in kaart brengen en inrichten van inkoop- en bestelprocessen en de implementatie van nieuwe werkwijzen rondom het ter beschikking stellen van materialen.

Reageren op dit artikel?

Stuur dan je reactie naar:

Bart de Haan