Menu
Nieuws

Significant Groep verhuist naar Utrecht Leidsche Rijn Centrum

Na een hele mooie tijd in Barneveld en Den Haag gaat de Significant Groep verhuizen naar Utrecht Leidsche Rijn Centrum, het prachtige en fonkelnieuwe tweede stadscentrum van Utrecht! De verhuizing vindt vanaf 1 januari 2019 gefaseerd plaats.

De Significant Groep bestaat uit drie dochterondernemingen (Significant, APE en Inkopenvoor) die ieder toonaangevend zijn op het gebied van onderzoek, data analytics, inkoopadvies en dienstverlening voor de publieke sector. Met de verhuizing voegt Significant Groep de drie labels samen op deze centrale locatie in Nederland. Wij zijn er erg blij mee!

Met de verhuizing naar Utrecht vullen wij onze belangrijkste huisvestingswensen in:

  • Alle ruim 100 professionals van Significant, APE en Inkopenvoor op één kantoorvloer bij elkaar wat de kracht van samenwerking en gemeenschappelijke kernwaarden naar de toekomst verder versterkt;
  • Locatie midden in het land, op loopafstand van het ov-station Leidsche Rijn Centrum, circa 5 minuten van Utrecht Centraal.
  • Locatie naast de snelwegen A2 en A12 en met (vrijwel) onbeperkt parkeren onder het gebouw;
  • Kantoor in het hart van een bruisende stadskern, tussen de mensen (wonen, werken, winkels, horeca);
  • Kantoor dat voldoet aan alle duurzaamheidseisen van deze tijd en onder meer wordt voorzien van een energielabel A en een BREEAM-NL Nieuwbouw certificaat.

Voor meer informatie over Leidsche Rijn Centrum verwijzen we naar: https://leidscherijncentrum.nl/, http://rivolikantoren.nl/ en www.significant.nl.
Voor vragen over onze verhuizing kunt u contact opnemen met ons huisvestingsteam via: significantgroepnaarLRC@significant.nl