Menu
Knipsel
Nieuws

Schouder aan schouder met Lucas Onderwijs

Schouder aan schouder met de inkoopcollega’s van Lucas Onderwijs zetten wij onze samenwerking de komende jaren voort. Op structurele basis gaan wij samen door met diverse inkoopuitdagingen.

Lucas Onderwijs heeft in 2019 een Europese aanbesteding uitgevoerd voor inkoopdienstverlening. Het doel van deze aanbesteding was het verwerven van een partner op het gebied van inkoopprocessen. Het partnerschap is bedoeld als duurzame ondersteuning van de inkoopfunctie van Lucas Onderwijs. De ondersteuning bestaat uit het (mede) begeleiden van (strategische) inkoopprocessen, het maken van een spendanalyse, het op strategisch niveau meedenken over de inkoopstrategie, het contractbeheer en het -management, het beantwoorden van vragen op het gebied van inkoopprocessen en het borgen van de governance.

De gevraagde ondersteuning sluit goed bij ons aan; al meer dan zes jaar ondersteunen wij structureel diverse klanten op inkoopgebied. Met onze ruime ervaring bij Lucas Onderwijs en andere organisaties binnen het onderwijs hebben wij onze inschrijving met vertrouwen ingediend. Inmiddels is de aanbesteding afgerond en het contract getekend. Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking!