Menu
Significant Barend Huitink pensioen
Nieuws

Pensionering van Barend Huitink groots gevierd door de Significant Groep

Na zevendertig jaar werkzaam te zijn geweest als adviseur neemt Barend Huitink afscheid van de Significant Groep. Een primeur in de historie van Significant Groep: de allereerste werknemer die met pensioen gaat.

In een sfeervolle omgeving hebben (oud)-collega’s en familieleden zijn pensionering groots gevierd met anekdotes en verhalen uit zijn lange adviescarrière. Mooie toespraken van Inge Clemens, Wouter Jongebreur, Jeroen van Alphen, Jan-Pieter Papenhuijzen en Willem van den Berg waaruit de waardering voor zijn inzet en expertise sprak.

Bij vele organisaties heeft Barend gezorgd voor grote impact zoals bij de IND, RDW, het Vervangingsfonds en de ministeries van Defensie en Justitie en Veiligheid. Niet alleen op maatschappelijk gebied, maar ook bij de mensen met wie hij daar samenwerkte. Tot slot vergeten vele (oud)-collega’s niet hoe Barend een voorbeeld voor hen was als adviseur en expert bij ingewikkelde vraagstukken in het publieke domein.

Barend, namens alle collega’s van de Significant Groep heel veel dank voor de plezierige samenwerking alle jaren. Wij wensen jou een gezonde en gelukkige tijd toe!