Menu
Significant-40_Desktop_2000x655
Nieuws

Lucas Onderwijs zoekt een contractmanager!

Behorend tot de grootste schoolbesturen in Nederland is Lucas Onderwijs voor de afdeling facilitaire zaken op zoek naar een enthousiaste en gedreven contractmanager die het uitdagend vindt om met haar leveranciers voortdurend op zoek te zijn naar optimalisaties en verbeteringen.

Als contractmanager bij Lucas Onderwijs ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van contract- en leveranciersmanagement op centraal niveau. Van jou wordt een kaderstellende en analytische oriëntatie verwacht. Je richt je op de doorontwikkeling en lange termijn strategie van contracten en samenwerking met leveranciers. Vragen als ‘Waar doet de markt ertoe?’ en ‘Welke samenwerkingsrelaties zijn daarvoor nodig?’ staan centraal in jouw werk. Er wordt verwacht dat je met veel energie een boost weet te geven aan het verder professionaliseren van het contract- en leveranciersmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij het in de markt zetten van (Europese) aanbestedingen met als doel samen met de inkopers en inhoudelijke experts de best passende overeenkomsten af te sluiten voor de scholen. Op de website van Lucas Onderwijs vind je meer informatie over deze functie.

Vanuit ons categorieteam contract- en leveranciersmanagement (CLM) zijn wij actief bezig bij Lucas Onderwijs met het verder professionaliseren van CLM. Je kunt hierbij denken aan het bepalen van de CLM ambitie 2.0, het classificeren van contracten, het optimaliseren van het contractbeheer en het inrichten van CLM-bouwstenen per classificatie, zoals communicatie- en escalatiestructuur, contractimplementatie en KPI’s en managementinformatie. Dit alles in nauwe afstemming met de huidige contractmanagers en inkoopafdeling.

Naast het verder professionaliseren van CLM ondersteunen wij Lucas Onderwijs met onze dienst ‘contractmanager as a service’ (CAAS). Dit betekent dat wij tijdelijk de rol van contractmanager overnemen of de contractmanager extra ondersteuning bieden bij het uitvoeren van CLM-activiteiten. Wij doen graag een stapje terug als de contractmanager gevonden en ingewerkt is. Tot die tijd leveren wij een bijdrage op de afdeling facilitaire zaken waar wij gebruik maken van onze best-practices, ervaring, tools en templates vanuit onze volledige CLM-expertise team.

Reageren op dit artikel?

Stuur dan je reactie naar:

Malissa Van Rijn