Menu
Samenwerking Significant Synergy Student Consultant
Nieuws

Student Consultants starten bij Significant Synergy

Significant Synergy start per 1 augustus de samenwerking met Student Consultant. Rinke Meijer en Fransien Lukkezen van Significant Synergy en Jorick Schilken en Reno Kochanowski van Student Consultant, tekenden op 27 juli de samenwerkingsovereenkomst.

Met de nieuwe samenwerking snijdt het mes aan meerdere kanten: “Wij breiden op deze manier onze capaciteit en meest recente academische kennis uit. Daarnaast vinden wij de ontwikkeling van jonge professionals belangrijk. Door deze samenwerking dragen wij bij aan de kennis en ontwikkeling van studenten”, aldus Meijer. “En ontstaat voor ons de mogelijkheid om vroegtijdig in contact te komen met nieuw talent”, voegt Lukkezen hieraan toe.

Maatschappelijke impact

Eén van de ambities van Significant Synergy is om via de inkoop en bedrijfsvoering van opdrachtgevers duurzame maatschappelijke impact te creëren. Meijer: “Wij bieden consultants van Student Consultant graag de kans om een kijkje in de keuken van de publieke sector te nemen. Bovendien gaan de studenten voor verschillende opdrachten aan de slag. Zo maken zij gelijk kennis met het thema maatschappelijke impact en de betekenis daarvan voor ons.”

Er zit altijd meer in samenwerking

Naast Meijer en Lukkezen, kijken ook Jorick Schilken en Reno Kochanowski, de oprichters van Student Consultant, uit naar de samenwerking: “Wij willen consultancy toegankelijk maken voor ambitieuze studenten. Ons werk voor Significant Synergy draagt bij aan de ontwikkeling van onze consultants én aan een betere wereld.”

Feestelijke ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst.
Op de foto v.l.n.r. Jorick Schilken, Reno Kochanowski, Fransien Lukkezen en Rinke Meijer.