Menu
Significant-29_Desktop_2000x655
Sociaal Domein

De inrichting van je zorgorganisatie is het halve werk

Als zorgaanbieder wil je je primair focussen op zorg aan je patiënten of cliënten. Dat kan alleen als je organisatie achter de schermen op rolletjes loopt. Wij ontzorgen je daarbij.

Wanneer je bedrijfsvoering op orde is, ben je in staat om te werken aan strategische doelstellingen: kwalitatief goede zorg bieden aan mensen die dit tijdelijk of langdurig nodig hebben. Significant Synergy helpt onder andere zorgaanbieders, gemeenten en samenwerkingsverbanden met multidisciplinaire vraagstukken over strategie, organisatieverandering en bedrijfsvoering in de zorg. We zijn gewend te schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Of je nu weer duurzaam renderend wilt worden, de inkoopfunctie verder wilt professionaliseren of je wilt heroriënteren op passende strategie en samenwerking met partijen uit het netwerk. We helpen je om jouw organisatie op en top in te richten. We zetten alle mogelijkheden op een rij en komen met een realistisch plan waar iedere medewerkers een bijdrage aan kan leveren. Pas als iedereen zich die nieuwe werkwijze heeft eigen gemaakt laten we je los. Je staat er bij ons nooit alleen voor.