Menu
Significant-40_Desktop_2000x655
Samenwerken

Vormgeven van samenwerkingsrelaties

Samenwerkvormen tussen organisaties. Of het nu gaat om strategische samenwerkings- contracten met marktpartijen of bestuurlijke afspraken, Significant Synergy kan je hierin breed ondersteunen.

Belangen van verschillende organisaties kunnen en zullen vaak verschillen. Een goede samenwerking houdt rekening met de diverse belangen en vertaalt deze naar de best passende organisatievorm. Een roadmap waarin de bijdragen van elke partij helder benoemd zijn helpt daarbij. Het zorgt ervoor dat de gewenste samenwerking gericht wordt ingevuld en gericht blijft. Eenduidige beginselen helpen ook later in het traject om de figuurlijke geest van de beoogde samenwerking in de fles te houden.

Bij Significant Synergy zijn we als geen ander in staat om partijen met elkaar in gesprek te brengen, doelstellingen en belangen scherp te krijgen, en onderlinge afspraken goed vast te leggen. Of het nu gaat om sociale contracten, samenwerkingscontracten tussen publieke organisaties, of om contracten met strategische marktpartijen. We doelen met die laatste categorie op de leveranciers (ook wel partners genoemd) die direct bijdragen aan het primaire proces van hun opdrachtgevers. Op al deze samenwerkingsdomeinen voelen wij ons als een vis in het water.

Wat kun je verder nog van ons verwachten als het gaat om het vormgeven van samenwerkingsrelaties? We ondersteunen je procesmatig, werken roadmaps en business cases uit en we leggen de uitkomsten vast in goed leesbare samenwerkingsovereenkomsten. En dit alles binnen de kaders van de Aanbestedingswet, mocht die van toepassing zijn.

Ook helpen wij bij het op stoom brengen van de samenwerking en begeleiden je in de eerste fase van een samenwerking als dat gewenst is.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Jan-Pieter Papenhuijzen