Menu
Significant-6_Desktop_2000x655
Procesoptimalisatie

Goed en slim organiseren met procesmanagement

Grip krijgen op je eigen werkwijze. Duidelijkheid over wie wat doet en wie waarvoor verantwoordelijk is in het inkoopproces. We helpen je op weg. Hoe? Door jou eigenaar te laten zijn van je eigen verandering.

Wie doet wat binnen jouw organisatie? En wie is nou eigenlijk waarvoor verantwoordelijk? Wat als er nieuwe mensen in dienst komen: hoe leg je ze uit hoe jullie werken? Veel organisaties kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken. Significant Synergy helpt bij het inrichten van nieuwe of bestaande inkoopprocessen. We vertellen je graag hoe we dat doen.

Werken aan je eigen werkwijze gaat hand in hand met veranderen. Wij geloven erin dat je zelf eigenaar bent van je eigen verandering. Dat passen we ook toe in onze aanpak: de mensen die het werk uitvoeren krijgen hierin een centrale rol.

We begeleiden het veranderproces en dankzij onze uitgebreide inkoopervaring weten we ook tijdig inhoudelijk bij te sturen waar nodig. We hebben in onze opdrachten altijd aandacht voor de diverse taken, rollen en verantwoordelijkheden. Maar we hebben ook oog voor structuur, formatie, competenties en vaardigheden.

Onze consultants hanteren gestructureerde methoden als LEAN, klantreizen, SCRUM en procesinrichting. Maar wij geloven in maatwerk en passen dus altijd die methode toe die het best past bij jouw vraag en jouw organisatie.