Menu
Tim_van_der_kuip_1403210_unsplash__1558356567_26443
Inkoop intelligence

Data binnen inkoop | een hot topic

Wij combineren kennis van data analyses met inkoopkennis voor een gedegen advies op maat. Kom maar op met al je data gerelateerde vragen!

Digitalisering en data binnen inkoop is in toenemende mate een belangrijk thema voor onze klanten. Maar door de ‘big datahype’ is het soms ingewikkeld om de juiste keuzes te maken. Er zijn talloze manieren om je datavoorziening in te richten en maar weinig duidelijkheid over wat de beste methodes zijn om dit te doen. Bij Signifcant Synergy combineren wij kennis van data analyses met jarenlange inkoopkennis. Zo zijn wij als geen ander in staat om je een advies op maat te geven.

Wij kunnen je bijvoorbeeld adviseren over het opstellen van een passend databeleid voor inkoop, die wij tegelijkertijd ook AVG-compliant maken. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor meer of minder uitgebreide spendanalyses. Dankzij onze beproefde tooling en methodiek kunnen we snel een eenvoudig een complete analyse inclusief handig dashboard voor je maken. En wil je vervolgens zelf verder aan de slag met deze manier van werken? Dan helpen wij je hierbij op weg.

Benieuwd naar een van onze specifieke producten 'de aanbestedingsanalyse' lees dan vooral deze blog.