Menu
Significant-22_Desktop_2000x655
Contract- en leveranciersmanagement

Alles wat er komt kijken bij contract- en leveranciersmanagement

Contract- en leveranciersmanagement is een vak. Of het nu gaat om inrichtings-, advies- en formatievraagstukken of om ondersteuning on the job. Onze jarenlange ervaring en expertise op dit vlak komt daarbij goed van pas.

Binnen contract- en leveranciersmanagement (CLM) draait het om het vergroten van de compliance zone’. Daarin komen drie zaken samen; het inventariseren van de (contract)behoeftes, het contracteren van de behoeftes en het volgens contract laten leveren van deze behoeftes. Maar hoe doe je dit, en wat is daarvoor nodig? Wij geloven in een optimale inrichting van CLM met bijbehorende organisatie en structuur .

Bij Significant Synergy beschikken we over een ruime ervaring in het oplossen van vraagstukken rondom de inrichting van CLM. We hebben zelfs een speciale methode ontwikkeld om mét organisaties CLM in te richten of door te ontwikkelen. Dit doen we aan de hand van een aantal bouwstenen. Het sleutelwoord daarbij is samen. Zo zorgen we in goed overleg voor voldoende draagvlak én praktische toepasbaarheid. Contractmanagers kunnen direct de volgende dag hiermee zelf aan de slag. Je leest er in deze case meer over. Ook formatievraagstukken en coaching ‘on the job’ kunnen bij de inrichting van CLM aan bod komen.

En heb je hulp nodig bij de uitvoering in de praktijk? We hebben een aantal ervaren professionals die staan te springen om bij jou op locatie aan de slag te gaan als contractmanager of -beheerder. Zo helpen we organisaties om de basis op orde te krijgen. Ben je onlangs een aanbesteding gestart, maar niet de expertise of capaciteit in huis om het contract goed en volledig te implementeren? Ook dan kun je een beroep op ons doen.