Menu
Significant-65_Desktop_2000x655
Bouw en Infrastructuur

Inkoopondersteuning en organisatieadvies binnen de bouw, infrastructuur en vastgoed

We ondersteunen publieke organisaties bij het bereiken van hun doelstellingen binnen het fysieke domein. Of het nu gaat om strategievorming, een aanbesteding, onderzoek of organisatievraagstuk.

Significant Synergy staat (semi) publieke organisaties bij met gedegen kennis en kunde van de grond-, weg- en waterbouw, utiliteitsbouw en vastgoed. We ondersteunen je graag bij het bepalen van de juiste sourcingsstrategie (portfolioaanpak en strategisch leveranciersmanagement), het opstellen van categorieplannen, het uitvoeren van (Europese) aanbestedingen en bij het realiseren van veranderopgaven.

We zijn ook thuis in actuele thema’s zoals innovatiegericht of innovatief inkopen en maatschappelijk verantwoord inkopen (duurzaamheid en circulariteit). Op creatieve en innovatieve wijze gaan wij voor je op zoek naar de beste samenwerking met marktpartijen. Daarmee dragen we bij aan het bereiken van je organisatiedoelstellingen. En werken we samen met onze opdrachtgevers aan het fysiek domein van nu en morgen.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Bart de Haan