Menu
Significant-32_Desktop_2000x655
Aanbesteden

Zo kun je aanbesteden uitbesteden

Aanbesteden is vakwerk. Onze doel is ervoor te zorgen dat jouw aanbestedingen zo goed mogelijk aansluiten op je organisatiedoelstellingen. We kijken tot in het hart van je organisatie om dat voor elkaar te krijgen.

We helpen je graag. Of het nu gaat om eenvoudige of hele complexe aanbestedingen – van externe inhuur tot sociaal domein - Significant Synergy staat je bij met raad, daad en een bak aan ervaring.

Naast vakwerk is aanbesteden ook maatwerk. Geen enkele aanbesteding is hetzelfde. Om steeds weer de juiste inschattingen te maken is brede ervaring nodig. Die hebben we je te bieden. Onder meer op het gebied van externe inhuur, GWW en utiliteitsbouw, FM, ICT, mobiliteit, sociaal domein en zorg.

Geen uitdaging is ons te gek. Sterker nog, ons hart gaat sneller kloppen van unieke, complexe, politiek gevoelige of eenmalige projecten. Van aanbestedingen die nog nooit gedaan zijn. Denk aan het contracteren van een Multi-Service Provider voor European Medicines Agency of onderwerpen als vermogensbeheer, ambulancevervoer per helikopter of de zakenbankselectie voor een beursgang. Ook binnen mobiliteit zijn wij actief. Zo ondersteunen wij vervoersautoriteiten met het voorbereiden en uitvoeren van aanbestedingen van ov-concessies of vervoer over water.

Wij zijn ook expert op actuele thema's als innovatie en duurzaamheid. Via juridische ondersteuning, trainingen en workshops zorgen we dat de kennis en ervaring op dit gebied ook in jouw organisatie groeit.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Eric Desmet