Menu
algemeen - computer
Expertise

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Graag staan onze medewerkers klaar op het vlak van diverse expertises. Van aanbesteden tot procesoptimalisatie.
Zie onderstaande expertise velden voor meer informatie.

Expertises

Aanbesteden

Aanbesteden is vakwerk. Onze doel is ervoor te zorgen dat jouw aanbestedingen zo goed mogelijk aansluiten op je organisatiedoelstellingen. We kijken tot in het hart van je organisatie om dat voor elkaar te krijgen.

Lees meer

Beleid, besturing en organisatie

Heeft jouw organisatie beleidsvraagstukken, besturingsvragen of behoefte aan organisatieadvies? Significant Synergy heeft jarenlange ervaring in het inkoopdomein om jouw organisatie gezamenlijk een stap verder te brengen.

Lees meer

Categoriemanagement

Ordening aanbrengen in de inkoopbehoefte, je organisatie hierop inrichten én toekomstbestendig aansluiten op de leveranciersmarkt. Een mooie uitdaging. We helpen je er graag bij.

Lees meer

Contract- en leveranciersmanagement

Contract- en leveranciersmanagement is een vak. Of het nu gaat om inrichtings-, advies- en formatievraagstukken of om ondersteuning on the job. Onze jarenlange ervaring en expertise op dit vlak komt daarbij goed van pas.

Lees meer

Inkoop intelligence

Wij combineren kennis van data analyses met inkoopkennis voor een gedegen advies op maat. Kom maar op met al je data gerelateerde vragen!

Lees meer

Inkoopdienstverlening

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je op inkoopgebied structureel onder- steunt, maar nooit langer dan noodzakelijk? Die alle aspecten van modern en professioneel inkopen beheerst? We zijn er voor je.

Lees meer

Procesoptimalisatie

Grip krijgen op je eigen werkwijze. Duidelijkheid over wie wat doet en wie waarvoor verantwoordelijk is in het inkoopproces. We helpen je op weg. Hoe? Door jou eigenaar te laten zijn van je eigen verandering.

Lees meer

Samenwerken

Samenwerkvormen tussen organisaties. Of het nu gaat om strategische samenwerkings- contracten met marktpartijen of bestuurlijke afspraken, Significant Synergy kan je hierin breed ondersteunen.

Lees meer

Categorieën

Externe inhuur

Vrijwel alle organisaties huren extern personeel in. Maar hoe borg je dat je in de huidige arbeidsmarkt de beste kandidaat vindt en voldoet aan alle wet- en regelgeving? Wij ondersteunen en begeleiden organisaties naar een volgende stap in de professionalisering van hun inhuurfunctie.

Lees meer

Facilitair

Facility management is een breed begrip. Het varieert van ‘huishoudkunde’ (het schoon houden van een werkplek) tot het leveren van toegevoegde waarde aan de medewerkers. Ontdek wat wij hierin kunnen betekenen.

Lees meer

Mobiliteit

Significant Synergy ondersteunt vervoersautoriteiten met het voorbereiden en uitvoeren van aanbestedingen van ov-concessies en doelgroepenvervoer.

Lees meer

Bouw en Infrastructuur

We ondersteunen publieke organisaties bij het bereiken van hun doelstellingen binnen het fysieke domein. Of het nu gaat om strategievorming, een aanbesteding, onderzoek of organisatievraagstuk.

Lees meer

Maatschappelijke Impact

Ons doel? Sociale en duurzame netwerken en toeleveringsketens die innovatie stimuleren. Want wat een organisatie inkoopt en hoe zij dit doet, kan direct bijdragen aan de impact die zij maakt op haar omgeving.

Lees meer

Sociaal Domein

Als zorgaanbieder wil je je primair focussen op zorg aan je patiënten of cliënten. Dat kan alleen als je organisatie achter de schermen op rolletjes loopt. Wij ontzorgen je daarbij.

Lees meer

Aanbestedingsalert