Menu
Significant-54_Desktop_2000x655
06 februari 2020 | 09.00 - 19.00 | Van der Valk Hotel Utrecht

Significant Synergy aanwezig op Nevi Zorgcongres 2020

calendar Add to calendar

Op 6 februari 2020 verzorgen Irene Mulder en Fredo Schotanus de deelsessie ‘Samenwerken tegen schaarste’ op het Nevi Zorgcongres. Door de stijgende zorgvraag en de beperkt beschikbare middelen, zal schaarste komende jaren op allerlei gebieden toenemen. Denk aan het tekort van personeel in alle disciplines en sectoren en de schaarste van zowel dure als generieke geneesmiddelen.

Eén van de mogelijkheden voor zorgaanbieders om schaarste in de zorg te lijf te gaan is door meer samen te werken. Zo worden kennis, ervaring, capaciteit en/of financiële middelen beter benut. In deze interactieve sessie gaan Fredo en Irene kort in op de theorie en behandelen zij daarna enkele praktijkvoorbeelden. Aan de hand hiervan gaan ze samen met het publiek in op vragen als: welke mogelijkheden zijn er (nog meer) om schaarste te overkomen door samenwerking? Hoe geef je handen en voeten aan samenwerking?

Het congres vindt dit jaar plaats in Utrecht. Meer informatie over de sprekers vind je hier. Hier kun je je ook aanmelden voor de deelsessie van Fredo en Irene.