Menu
Significant-54_Content-blok_640x570
09 januari 2020 | 13.30 - 17.00 | Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag

Kring ZuidWest: Big Data loont!

calendar Add to calendar

Start 2020 met NEVI Kring ZuidWest en anderen op De Haagse Hogeschool met Het Haags symposium voor Inkoop en Verkoop over het vertalen van Big Data naar informatie, en informatie naar inzicht.

Op donderdag 9 januari 2019 van 13.30 tot 17.00 uur wordt voor de achtste maal dit gratis symposium georganiseerd door studenten van de minor Inkoop en Aanbesteden.

Spreekster Mary-Jo de Leeuw, Executive director van Internet of Toys en Inspriring50 the Netherlands 2019, neemt je mee in de wereld van de big data. Een spannend verhaal gestaafd met veel praktijkvoorbeelden over de inzet van Big Data. Daarna kun je één van de tien workshops volgen, verzorgd door studenten van de minor Inkoop en Aanbesteden. Hier is volop gelegenheid voor inkopers en verkopers om met young professionals van De Haagse Hogeschool van gedachten te wisselen over de vraag hoe big data loont en impact genereert.

Hierna vertelt Ton van der Veen, directeur Bedrijfsvoering en Inkoop IT op interactieve wijze hoe Rijkswaterstaat omgaat met grote informatiestromen die leiden tot business impact. Als bruisende afsluiting van het programma neemt Hans van Duin, sourcingsmanager Ahold Delhaize, je mee naar de Big Data uitdagingen in 2020. Immers inkopen en verkopen betekent continue verandering. Maar hoe krijg je grip op data? Welke gevolgen heeft bijvoorbeeld AI en IoT voor het Nederlandse bedrijfsleven? En wat vraagt dit voor leiderschap? Dagvoorzitter Jan-Pieter Papenhuijzen (Significant Synergy) neemt je mee door het boeiende programma.

Aanmelden

De inschrijvingen van dit evenement verlopen via de Haagse Hogeschool. Klik hier om je in te schrijven. Meer informatie over het event vind je hier: https://nevi.nl/evenement/kring-zuidwest-big-data-loont.