Menu
Significant-21_Desktop_2000x655
Facilitair

Facility Management

Facility management is een breed begrip. Het varieert van ‘huishoudkunde’ (het schoon houden van een werkplek) tot het leveren van toegevoegde waarde aan de medewerkers. Ontdek wat wij hierin kunnen betekenen.

Wil je vanuit facility management waarde toevoegen aan je medewerkers? Dat begint met het inrichten van een professionele facilitaire organisatie. Dit moet zowel op strategisch-, tactisch- als operationeel niveau goed worden uitgedacht en ingericht. Alleen zo kun je je facilitaire activiteiten uitvoeren en ervaren medewerkers de meest optimale werkplek.

Sourcingtrajecten

Maar hoe richt je zo’n facilitaire organisatie professioneel in? Sinds 2003 heeft Significant een bewezen track record op dit gebied. Onze facilitaire professionals doorlopen samen met jou het gehele sourcingstraject. Zo’n traject start je in de regel als je contract binnen één jaar afloopt. Dat is hét moment om in actie te komen. Tijdens zo’n traject helpen we je om de gewenste richting te bepalen: inbesteden of uitbesteden? In welke vorm? Hoe hoog leg je de “knip”? Samen bepalen we de strategie die het beste past bij jouw organisatie.

Facilitaire quick scans

Naast sourcingstrajecten voeren wij ook facilitaire quick scans uit bij opdrachtgevers. Met zo’n scan kijken we naar welke verbeter- en optimalisatiemogelijkheden er zijn. Bijvoorbeeld op gebied van organisatie, specifieke processen of contracten.

Is het altijd nodig om alles perfect gedocumenteerd en op orde te hebben voor je ons kunt inschakelen? Zeker niet. Wij houden van een uitdaging en voeren ieder vraagstuk uit met onze eigen facilitaire professionals. We helpen je altijd om beter inzicht te krijgen in je eigen organisatie en bij het maken van de voor jou juiste keuzes. Dit doen we altijd samen - in synergie.

Materiedeskundigheid

Kennis van zaken is van belang, zeker op moment van aanbesteden of hercontractering. We leveren materiedeskundigheid bij facilitaire aanbestedingen zoals bij het opstellen van een programma van eisen. Dit doen we bij uitbesteding van een facilitaire dienst zoals schoonmaak, maar ook van uitbesteding van het volledige facilitaire dienstenpakket. Onze facilitaire professionals helpen je ook graag bij het implementeren van contracten of nieuwe service level agreements.

Het is fijn te weten dat wij naast een gedegen expertise van inkoop- en contract- en leveranciersmanagement ook veel ervaring hebben met het schrijven van het programma van eisen voor aanbestedingen.
Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Loudmilla Kok - Oomen