Menu
Testbeeld-3_Desktop_2000x655
Cases

Structurele inkoopondersteuning

Misschien heb je onvoldoende capaciteit of kennis om je inkoop en contractmanagement goed te organiseren. Of ontbreekt het je aan tijd om inkooptrajecten succesvol uit te voeren en alle leveranciers aan te sturen. Dan is het prettig een partij aan je zijde te hebben die jouw organisatie, ambities en werkwijzen goed kent. Dat zijn wij.

Significant Synergie is die inkooppartner die je niet steeds hoeft uit te leggen hoe het ‘hier’ werkt. En die ook nog eens flexibel is en groot genoeg om snel op jouw vragen te reageren. Een van de vele organisaties waar we deze dienstverlening structureel leveren is Lucas Onderwijs, een stichting voor bijzonder, primair en voortgezet onderwijs.

Schouder aan schouder met de inkoopcollega’s van Lucas Onderwijs en samen met de diverse managers voeren wij tal van inkooptaken uit. Zo beheren en bewaken wij het inkoopbeleid en dragen dat uit zodat iedereen weet wat de doelstellingen zijn en welke spelregels er gelden. Maar we voeren bijvoorbeeld ook gezamenlijk allerlei soorten en maten van aanbestedingen uit.

Dat doen we met een vast kernteam dat precies weet hoe ‘de hazen lopen bij Lucas Onderwijs’. En als het nodig is breiden we het team uit met specialisten, bijvoorbeeld voor het geven van contractmanagement trainingen, zodat we altijd dienstverlening op maat kunnen leveren.